Æble facon….not so good.

I skulle se hvor tynde knæ jeg havde, altså i min drøm…………..jeg var ude og rejse med hende der Petra, der dater hele verden, og hun er sød skal jeg hilse og sige. Vi sad på en strand og drak farvede drinks, mens vi tog de velkendte, se hvor tynde mine ben ser ud når jeg ligger ned og løfter dem lidt op billeder, og der er det, at det går op for mig, hvor meget jeg har tabt mig. Knæene er helt benede, og der er ikke et eneste gram fedt tilbage på de korte skanker.

Men klokken går selvfølgelig hen og bliver seks, og vækkeuret ringer. Nej nej nej det sker bare ikke det her……. Så er gode råd dyre, hvordan rejser man sig efter sådan en bommer. Der går dog ikke mange minutter før jeg er glad igen, jeg opdager nemlig, mens jeg smører mig ind i min møg lækre olie, at jeg svagt kan ane to af mine ribben, (altså hvis jeg løfter brysterne op hvor de burde sidde. Man kan også se en lille smule talje, dog ti cm højere en den oprindelig var, men det hænger jeg mig ikke i, en talje er en talje. Glæder mig så meget til jeg ikke ligner et æble mere.

talje

Jeg skal danse med Henrik i eftermiddag og derefter med Ronnie, og glæder mig helt vildt. Jo jo, jeg elsker jo stadig Ronnie, men det er fedt at prøve en ny danselære, jeg kan i hvert fald mærke at jeg er bliver øm nogle helt andre steder end normalt. Jeg dansede nemlig også med Henrik i går, og på en eller anden snedig måde, får han os til at squatte mens vi danser, og det kan mærkes. Men han er pisse dygtig, og har det har skønneste væsen, så han kan gøre lige hvad der passer ham, og vi følger bare lalleglade og grinene efter. Sådan lidt ligesom et kuld ællinger.

Ellers går det nogenlunde både med slanke projektet, og med at lære at løbe. Jeg er dog lige sat et par uger tilbage mht. løb. Har simpelthen haft det vildeste hold i nakken, så de der going going going man får i nakken når foden rammer asfalten, har jeg ikke kunne holde til. Men den er i bedring, og jeg er helt sikker på, at det er fordi jeg trodsede smerterne, dog med hjælp fra nogle piller, og gik til dans alligevel, for alle ved at dans kurerer alle dårligdomme. Det er sandt.

Det med nakken er en gammel skade som har det med at dukker op i stressede perioder. Denne gang har USA fået skylden. Jeg kan simpelthen ikke forstå at valget faldt ud som det gjorde. Jeg så simpelthen mig selv sidde med tårerne løbende ud af øjnene. Flæber du mor, lidt sagde jeg. Havde godt nok aldrig troet at jeg skulle sige tårer og Hillarys tale i samme sætning, det var måske nok også fordi jeg var træt, efter at have set valg til langt ud på natten. Syntes godt nok det er noget skidt, skrækkeligt hvad had kan fører med sig. Men vi må jo bare se hvordan det kommer til at gå. Jeg stemmer i hvert tilfælde for at vi behandler hinanden ordentlig.

Kys og dejlig dag.

M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *