Fuld fart på.

Status er 2,1 kg på 3 uger. Ikke helt efter planen, men jeg er da kommet to skridt ned af stigen, og det er immervæk bedre end to trin op. Kcal. tallet har ligget på ca. 1200 pr. dag, måske en anelse over, så det skal en ned på 1000 – 1200 de næste par uger. Der er ikke noget underligt i, at kiloene ikke er væltet af. En aften på MASH ryger godt op i regnskabet skulle jeg hilse at sige. Faktisk troede jeg at jeg skulle spise en let middag hos nogle venner, men nææææ, vi drak et skønt glas vin, og så blev vi ellers inviteret en tur på MASH. Jep, jeg er heldig. Vi startede med en drink, derefter en møglækker bøf, og for at det ikke skal være løgn, Creme Brulé til dessert. Total yndlings aften. Vi havde det så sjovt, at vi slet ikke opdagede, at de havde glemt os, før der kom tre tjenere og sagde undskyld. Det resulterede i gratis drinks og dessert……… det tog vi med, til gengæld blev vi der som de sidste.

For, at det ikke skal være løgn, røg vi på den igen i lørdags. Jeg skulle til middag, hos de samme venner, og havde taget bilen med, for jeg skulle jo træne dagen efter……..NOT. Pludselig var klokken 03.30, og helt uden for nummer var jeg stadig ikke træt. Igen var det fantastisk mad og helt fantastisk rødvin, så hvad skal man gøre. Jeg er sikker på at en aften med grineflip, dejlig venner og fantastisk vin er medicin for sjælen, så hvad skal man gøre. Når jeg kigger tilbage er det sgu flot nok med to kg.

Hagen er, at jeg får de vildeste tømmermænd. Søndag hentede jeg bilen der stod 700 m væk, men resten af dagen lå jeg i fosterstilling på sofaen, og så 14 afsnit at The Good Wife. Ej, hvor var jeg sølle. Mandagen var ikke meget bedre, jeg lignede en hængt kat på arbejde, var jeg ved at få influenza lige som alle de andre. Det kunne godt være det……..Nix, det var stadig tømmermænd. Jeg har det uovertruffen i dag. Det eneste der altid ærgrer mig, og grunden til, at jeg ikke tit slippet tøjlerne er, at jeg hader at miste min søndag. Så måske den fest jeg havde regnet med i Vega Club, må nok udskydes til om en mdr. tid. Der holder de Lovehangover disco fest igen. Det er ellers en helt fantastisk ide med en fest for folk der elsker disco. Håber også på et lidt ældre klientel end 20 årige, de kan forhåbentlig ikke huske `Give me the night´ og  ´Hot stuff´. MEN DET KAN JEG. Håber, at jeg kan slæbe nogle disco tøser med, så skal der danses grimt.

Disco dans

Shit, jeg er da ikke helt så kedelig som jeg har været, kan jeg mærke. Endnu et plus. Hvor skal det ikke ende.

KYS KYS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *