YES YES YES

Ej hvor går det bare godt. Jeg er nødt til at klappe mig selv på skulderen. Du er fandeme for sej Mette Meyer. Til de af jer der mangler lidt motivation. I skal læse nogle af mine første blogs, siger jeg bare. Når jeg selv mangler motivation, er det rigtig godt at læse. Tænk hvor meget der er sket indtil nu, både udenpå og indeni. Den gamle Mette er sgu ved at titte frem igen. Jeg glæder mig til at mine hofter gør det samme, men det skal nok komme, det er jeg helt sikker på. Jeg er også ved at kunne kende mit ansigt i spejlet igen, det er så skønt, og Gud ved om ikke mine gamle bekendtskaber også snart kan kende mig igen. Uden pis så er der rigtig mange der ikke kan kende mig, det er en mærkelig fornemmelse at stå der og sige hej, og man kan se hvor hurtigt deres hjerner arbejder på overtryk for at placerer mig. Gud Mette er det dig………. jeg kan se at de tænker ´hvad gik der galt´. Tænk at møde nogle at de gamle uden at skamme sig, LOVELY. Ja, måske burde jeg være ligeglad, men det er jeg bare ikke.

På madfronten går det super godt, både lysten til at spise sundt, og overskuddet til at fabrikere de dejlige retter, er der i høj grad. Har noget med asparges, avocado og søde kartofler lige nu, så der bliver gået amok i den afdeling. En helt anden sag er det der løberi……….. ohh, jeg vil jo rigtig gerne, og det gik da også ok, men jeg har tusindevis af undskyldninger, ondt i foden, for træt, for tung, for alt muligt.  Jeg havde endda sat min dans ned til to timer om ugen for at få tid til både det, løb og træning. Det kommer så ikke til at ske, i hvert tilfælde ikke lige nu, jeg vil jo bare danse danse danse. Så jeg har åbnet mit danse kort op på fuld skrue igen, sidder allerede og glæder mig til de to timer, som jeg skal have i aften. Faktisk glædede jeg mig allerede 10 minutter efter, at timen med Ronnie i går var slut. Det var igen en magisk time. Jeg skal helt klart løbe 5 km til juni, men jeg venter lige 7 kg (8 uger tænker jeg), så starter jeg igen. Håber det bliver lettere for mig at tage mig samme hvis jeg ser møglækker ud i løbetøj, solen titter frem, og jeg igen mødes med løbe dullerne nede på volden.

Danser

 

Løbedullerne er en fb gruppe vi lavede sidste sommer igen, for os der ikke kunne løbe men gerne ville. Vi mødtes en gang om ugen, nogen mere, og løb/gik rundt om volden på Christianshavn. Jeg var den langsomste, og blev dog også overhalet af en 80 årig i tank t-shirt og gråt hår på ryggen en par gange. Men jeg ved med sikkehed at jeg er i meget bedre form på nuværende tidspunkt, så det bliver et nej herfra lige nu, men jeg vender stærkt tilbage.

Kys og dejlig dag.

M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *