Er ikke i topform.

Håber så meget at det er pms jeg har, og at jeg ikke er ved at blive syg. Træt i kroppen, ked af det, ikke over noget bestemt, bare i møgdårligt humør. Det ligner slet ikke mig. Og for at det ikke skal være løgn, kom jeg til at købe trøste fastelavns boller på vej hjem fra arbejde. Ikke de små gammeldags, men en ordentlig krabat. Efter to bidder bestemte jeg mig til, at den ikke var god nok, så jeg smed den i skralderen og tog til træning med min makker Mette. Sjældent har jeg været så slap, men jeg fik da lavet lidt arme, bryst og ryg.

Da jeg kom hjem havde jeg mest lyst til smide mig på fifaen i fosterstilling med min sovedyr som er en flodhest, i mangel af et stk. varm mand, og bare sove det væk. Men jeg havde lovet at bage bananbrød til mine søde kollegaer, og min sengeliggende ny opererede søn skulle også have noget sundt mad, så der var ingen vej uden om at jeg skulle have køkken tjansen. Jeg tog mig sammen, hældte er dejligt glas rødvin op, fandt et par afsnit Bæltestedet fra Radio24syv med dejlig Simon og Jan, for hvis der en nogen der ville kunne peppe mig op er det dem. Så det gik, men vi måtte sende sure Mette i seng, og håbe at det ville være den søde Mette der ville vågne op, som min mor engang sagde………..

Det var  den søde men stadig ekstremt trætte Mette der vågnede i morges, men efter en kop kaffe og et stykke sund bananbrød, dog med chokolade, går det bedre. Chokolade er godt. Summa summarum, jeg er sgu stadig en gammel heks, og skal hjem og sove. Men først skal jeg lige over forbi min veninde og lillesøster. Lillesøster er en helt ny baby, så mon ikke jeg liver lidt op.

gammel heks

Tænker på om alt den her ballade kommer af for lidt dans. Jeg har ikke rørt mig en meter hele ugen. Danser røven ud af bukserne i morgen!

God aften KYS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *