Jeg er en disco mama.

Så blev det tid til matematikkuren.  Som jeg har sagt så mange gange før, så hader jeg slankekure af et godt hjerte. De virke jo alle sammen lige godt, hvis man kun spiser meget lidt eller kun grønt. Forbrænder man flere kcal end man indtager, taber man sig. Længere er den ikke. Så alt det fanatiske, og kure proppet med forbud giver mig røde knopper. Been there done that. BUM.

Meeennnnnn, ja der er altid et men. Den her matematikkur kunne der godt gå sport i. Nu er det kun fjerde dagen, men det er vildt sjovt at følge vægten flere gange om dagen, og se om- eller hvordan min krop reagerer med kontant afregning på feks. vin, pasta osv. Jeg skal tabe 200g om dagen, og indtil videre går det som det skal. I dag betaler jeg prisen for en ordentlig gang pasta, som jeg voldåd i går aftes. Iflg. matematikkurens beregninger kan jeg så kun spise 600 g mad i dag. Så kan jeg lære det! Det var også en MEGA portion jeg fik kastet i hovedet, jeg var pastaskidt hele aftenen. Jeg er sgu da en idiot, men tænker at jeg nok bliver klogere en dag. Og retten var i øvrigt heller ikke et af mine mesterværker, hvis jeg skal sige det mildt. Nå, fuck det. Jeg har jo rettet op i dag.

Ellers går alt som det skal, og ved I hvad, jeg skal ud på lørdag. Nej nej ikke på en date, men sammen med nogle dejlige damer. Det er mega lang tid siden jeg har været ude at spise, og så er gået videre ud i det pulserende natteliv bagefter, altså vi taler år. Faktisk fra jeg begyndte at tage på.

Først var det bare tøjkriser, fordi jeg ikke kunne møve min bette røv ned i en str.27 mere, som så udviklede sig til et regulært  ´JEG KAN IKKE VISE MIG I BYEN MERE´ krise. Bare tanken om at møde folk jeg kendte var så nervepirrende, at jeg gang på gang valgte slet ikke at gå ud, og til sidst blev en vaskeægte sofa zombi.

Det er jeg ikke mere, og jeg glæder mig helt vildt til lørdag. En fyr jeg kender holder sammen med nogle andre musik nørder, en fest en gang om mdr. på lille Vega. Dejlig disco og soul og et propfyldt dansegulv. Det har vi manglet i København.

I mit hoved ser det selvfølgelig sådan ud.

Discofest

Amen se noget tøj og nogle moves. Jeg skal helt klart danse mega grimt.

Kys M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *