Nu er jeg presset #alderspresset

Jeg kan så småt begynde at mærke, at nettet begynder at stramme til. Der er lige præcis 116 dage til, at jeg fyldet 50 år. Er godt nok begyndt at spekulerer. Både på sådan de overfladiske emner som krop, rynker, og smerter i leddene, (er endda begyndt at tage glucosamin mod ledsmerter), men også sådan på det helt fundamentale niveau. Puha, det skal man sgu holde sig fra. Det ligner heller ikke mig at tænke så meget, ja ja jeg kan godt høre, hvordan det lyder, men jeg har altid syntes at det er nemmere at tage lidt let på tingene, og komme hurtigt videre, lige gyldig, hvad der sker. Psykologen som jeg var til pga. hjertebanken sagde, at lige præcis den måde at håndterer tingene på, er sådan man bedst opbygger det der flæskebælte omkring hele midter regionen, hvis det er det man stræbte efter…….Så set i bakspejlet var det nok ikke en særlig god ide.

Jeg har haft mange små mål det sidste års tid I know, men jeg har brugt hele natten på at tænke på det primære, 50 and fabulous. Kan I huske i sex and the city der hvor Samantha fylder 50, og pigerne er på restaurant. Der var det jeg tænkte, ´det kan du sgu da godt nå Mette Meyer, slut med at spilde mere tid på ikke at være lækker og tilfreds. Så jeg har lidt travlt ikk´. Jeg skal’ bare have bar ryg igen, jeg helmer ikke, før jeg igen kan se lidt muller. Men hver ting til sin tid, det ved jeg godt, så vi får se hvordan resultatet bliver, inden jeg køber fødselsdagskjole. Jeg har også forelsket mig en rød Stine Goya kjole, og den dækker både ryg og mormorarme, hvis det skulle være. MEN DET SKAL DET IKKE. (altså, jeg vil stadig have kjolen, men ikke fordi jeg er nødt til det for at skjule noget). 50 er jo de nye 40ére, som man siger, så ikke konetøj til mig endnu.

Jeg har byturen sidste lørdag mistænkt for, at jeg pludselig har fået noya over min alder. Jeg ved godt, at alternativet er meget værre, men det er sku da ærgerligt at man ikke lige har en stopknap som man kan bruge i nødssituationer. Feks. den situation jeg står i lige nu……. Uh hvor kunne jeg godt spole nogle år tilbage, og bruge dem bedre.

Sidste lørdag skulle jeg ud med nogle veninder, som så mange gange før, altså for ti år siden…….., men nu skulle det være. En ven af mig holder nogle dejlige disco fester på Vega en gang om mdr. så det var der vi skulle hen. Og hvem kan huske det gode gamle musik, ja det kan sådan nogle som os, troede vi…….Efter nogle dejlige drinks, og en skøn middag begav vi os på høje hæle mod Vega. Jeg sagde ikke noget, men mine fødder var ved at falde af og kl. var kun 23. Nå men vi kom så ind på Vega og der var en supergod stemning, og musikken var dejlig. Dog noget mere smart undergrunds agtigt end vi havde forestillet os. I hvert tilfælde var det ikke ´ kung fu fighting og boogie shoes´ og klientellet var godt nok blandet som jeg havde fået at vide, men der var rigtig mange unge. Som i rigtig mange. Festen var blevet hyped i Sound Venue som er et musik blad, som en fest ´to go too´ så jeg har på fornemmelsen, at der var derfor der var så mange unge. Det korte af det lange er at jeg følte mig ældgammel og der var ikke grænser for hvad jeg troede de unge tænkte om mig når jeg urutineret prøvede at presse mig igennem kødranden for at komme op til baren. Mødte heldigvis nogle jeg kendte fra de gamle Konrad, Ketchup og Nasa dage, de går åbenbart stadig ud, men jeg var helt sikker på at de tænkte ´hvad laver hun her i de alt for høje sko og med alt for meget rødt læbestift på.

This is an evaluation image and is Copyright Pamela Perry. Do not publish without acquiring a license. Image number: 0515-1012-1719-1826. http://www.acclaimimages.com/_gallery/_pages/0515-1012-1719-1826.html

 

Så nu er min plan at samle en masse gamle danse / fest tosser til næste fest, ifører mig mine bedste sneaks, og så kan de unge føle sig udenfor. BUM.

God dag M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *