Trænger til et ordentligt spark.

Jeg trænger til et gevaldigt motivations spark i røven. Jeg har været på en lille deroute, her den sidste uges tid. Altså bare den gode gamle, hvis jeg ikke er på toppen, mister jeg fokus. Ingen dans, al den forkerte mad, meget af den, og alt for meget sofa. Roden til al ondt, i hvert tilfælde, når det drejer sig om mit slanke projekt.

Lige når det går allerbedst, sker der altid noget uventet. Denne gang var det en forkølelse og en gevaldig hovedpine der slog mig ud. Men det er trods alt godt at det ikke varede længere, så jeg er glad igen, ovenpå, med igen…… som de siger.

Det der gevaldige spark bagi, må jeg gi´ mig selv. Det bliver med matematikkuren, som jeg jo faktisk allerede er startet på, jeg har tilmed købt nogle fiberpiller som skal spises før hvert måltid. Så jeg håber at det gør, at der er lidt mindre plads til mad i mavesækken, når jeg skal spise. Det giver god mening at fylde maven op, men jeg tror ikke vi skal kimse af, hvor meget af det der sidder på de øverste etager. Jeg vil godt vædde med, at jeg sagtens vil kunne molestere et monster stykke cheesecake fra Bertels salon i kompagnistrædet, ligegyldig hvor meget gelemasse der på givent tidspunkt skvulper rundt i mine tarme.  Men nu ligger jeg mig sagoedmée i selen. Jeg skal i bikini til sommer. Mallorca uge 28. Lille bitte bikini tænker jeg……

bikini babe

Det er underligt at der skal NOGET til, før jeg kan tage min sammen til at tage en beslutning, det være sig om træning, løbeturer eller at spise sund mad. Det er lidt ligesom det der med, at jeg ikke magter at male mit køkken og ikke magter at gøre forårsrent, før jeg har NOGET at gøre det med. Nye planter, en tur i ILVA, sorte sække fuld af skrald nye farver mm. Og så selvfølgelig masser af solskin. Og det kommer jo nu.

Og når man siger solskin siger man i min optik også dejlig varm R&B, men hvad er det der er sket, flyder der ikke stadig R&B i mine årer, er det bare en fase??? WTF. Førhen kunne jeg lytte i timevis, men nu til dags går der ikke en lang tid før jeg zapper over på Radio24syv. Gammel mutter, eller bare røv god radio. Håber sgu at det er det sidste. Apropos god radio, så streamer jeg ´Bæltestedet´ med Simon Juul og Jan Elhøj hver eneste dag, når jeg går og laver aftensmad. Der er grine garanti, og det er fint når man står i sit eget lille køkken, og jeg kan grine højt og uhæmmet, men mindre fedt når man kommer til at hører det på vej over til den lille blå automobil, som står parkeret i et P-huset på Nyropsgade. Tis i bukserne grineflip er bare ikke optimalt, ude i det offentlige rum. Ud over det, er det befriende med et grineflip som ikke lader sig styre. I LOVE IT.

God weekend KYS til jer.

ps. har tabt 1,2 kg i denne uge. Hephay

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *