No more muffintop, skulle man få den suget….

Gud ved hvor mange gange man kan starte på en frisk………. Jeg kan åbenbart ikke slippe min Lifesum app. Altså den app jeg bruger til at holde styr på mit daglige indtag af kalorier. Jeg kommer simpelthen til at ´glemme´ hvor meget jeg allerede har proppet indenbords den pågældende dag. Henover påsken er der helt ærligt røget en hel del kage indenbords, så der er skabt et godt stabilt plus på den konto…. Jo ikke lige den konto jeg helst vil have plus på, men done is done. Til gelgæld er jeg godt med på sundheds og motions kontoen, men der sker bare ikke en disse på vægten,når jeg æder mig til al for mange kalorier, desværre………

Jeg danser og danser, og svanser og svanser, og det gør mig virkelig glad, men det er den djævelske delle på maven, helt og aldeles ligeglad med, så for at bliver venner med den skal jeg spise mindre kage, slik og drikke mindre vin. Har dog ingen intentioner om helt at afholde mig fra hverken rødvin eller cheesecake fra Berthels salon, men jeg skal nok moderere det lidt, og komme helt tilbage på sporet. Alt med måde, men jeg har altså bare virkelig nemt ved at lave hverdag om til fest og skeje lidt ud….. WUP WUP.

Men hvad vil jeg helst, hygge VIRKELIG MEGET, elle af med dellen……det er jeg helt afklaret med, DEN SKAL VÆK. Så nu hedder det igen 80/20, altså i ugens løb skal jeg være snorlige, men må indimellem godt hygge fredag eller lørdag. Jeg må prøve på at lave noget hurtigt enkelt mad, og så skal jeg vænne mig af med, konstant at tænke på mit næste måltid. Altså jeg har aldrig sultet, så jeg ved ikke hvorfor jeg tænker som et barn fra Biafra, eller nu hedder det vist bare Nigeria, men jeg er 80 år indeni, og i gamle dage sagde man, ´spis op´ tænk på de fattige børn i Biafra. Ved ikke om min besættelse af mad kommer derfra, men besat det er jeg. Jeg ved allerede hvilken kage jeg skal bage næste gang jeg får chancen. Det bliver en lemon key pie, den smager simpelthen såååå godt. Jeg lavede den i påsken, da jeg var i Blokhus med hele den pukkelryggede, i øvrigt en helt fantastisk tur, men vi havde kun bradepander i sommerhuset, så den blev ikke høj nok, og havde lidt for meget bund i forhold til ægge -og marengsmassen, så jeg skal se om jeg kan få den helt perfekt. Se nu lader jeg mig rive med af tanken om lækkerier igen, det er så typisk mig. STOP DIG SELV.

Det jeg skal have i mente er jo den laaaannnnnngggggee bane. Jeg har lige booket en træningsferie til Playitas til oktober. Faktisk den samme som jeg var på sidste år. Og ja, det var den tur der var al for hård til mig, og hvor jeg var møg hidsig, og hvor jeg græd under udstræk osv osv, men det jeg dengang fik med hjem derfra, var helt fantastisk. Sidste gang rejste jeg alene, og kendte kun Louise, min personlige træner, men hun er ikke med denne gang, for hun har fået en baby. Men møglækre Esther, som også var vores træner sidst, er heldigvis med, og flere af de fantastisk piger fra sidst kommer også, så jeg glæder mig allerede helt vildt. Så I kan nok se at der er en grund til at komme i virkelig god form, jeg skulle jo gerne være bedre og tyndere end sidst, ellers er det sgu pineligt.. Så er det jo også meget muligt, at jeg ikke bliver helt så muggen når de presser mig……. Eller nej, jeg er nok bare en hidsigprop, men jeg bliver altid meget hurtig glad igen. Og jeg kan virkelig ikke dukke op, og stadig være den buttede type…..

muffintop1

 

Det går bar ikke at blusen altid skiller på maven, og trusserne ruller ned over flæsket når man går. KOM I GANG IGEN METSKI.

Kys til jer derude. M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *