Skal du ha´bulgur salat til middag?

Det var sgu en mærkelig oplevelse. Har lige set en mand slikke sin mobil ren….WTF. Det er nok det ulækreste, jeg længe har set. Siger man ikke, at der er flere bakterier på en mobil, end på et toiletsæde??? Jeg var tæt på, helt ufrivilligt, at tørbrække mig midt på Nyropsgade. Men ud over det lille morgen chok, går det godt. Men hvad filan er det for en maner´, som man siger.

Klog af skade, påske delle skade, skriver jeg slavisk mit indtag af mad ind på Lifesum appen, Det er altså en virkelig nem måde at holde styr på det hele på. I aftes lavede jeg er skøn salat, den smagte så godt, at jeg kom til at spise mig mæt, imens jeg snittede, kogte og hakkede. Det var en skøn bulgur salat. Ej, I får lige opskriften.

Bulgur salat.

  • 2 per
  • 140g bulgur
  • 1 lille rødløg
  • 1 rød chilli
  • 2 tsk. God oliven olie
  • ½ pose spinat
  • 8 grønne asparges
  • En stor håndfuld mandler
  • 1 bakke hindbær
  • Feta efter behag. Man kan også bruge salat tern, hvis man ønsker en lettere udgave.

Bulgur salat

 

Kog bulguren efter anvisning, hæld vandet fra, og bland den varme bulgur med rødløg, chilli, oliven olie, og evt. krydderurter fra krukken i vindueskarmen, og lad det køle af.

Kog de grønne asparges et par minutter i saltet vand, lad dem afkøle og snit dem i mundrette størrelser.

Skær spinaten som du kan lide den, jeg hakker altid mit helt fint.

Rist mandlerne på panden.

Når bulguren er afkølet vendes det hele sammen og der pyntes med feta og hindbær.

Husk lidt salt og peber.

MUMS. ps. min søn fik kylling til.

Man kan jo lave denne salat med hvad som helst. Jeg har stadig en masse grønt i på altanen, så i aften tænker jeg at grille noget squash, snitte noget ramsløg, og bage nogle gulerødder, og blande det i resterne fra i går. Evt. toppe med en avocado og så skal jeg have en ordentlig motherfucker af en bøf, eller noget lækkert brød til, for jeg er ikke just en salatpige det må jeg indrømme, gid jeg var. Jeg får sådan en mærkelig rumlen i maven, når jeg kun spiser grønt. Jeg har også en intention om at spise et æble om dagen, I ved den med lægen, men hver gang jeg prøver, kommer jeg til at prutte. Så jeg undgår at teste det de dage jeg skal til dans. I går skulle jeg prøve med en dejlig grøn pære til kaffen kl.14,00, men det var heller ikke en god ide´ skulle jeg hilse og sige. For hvert et skridt jeg tog fra min arbejdsplads og over til p-huset sagde det ……..øhhh hvordan staver man egenlig til lyden af en prut…….det kan jeg simpelthen ikke finde ud af, og i øvrigt er det nok også lidt underligt, at tale om både mad og prut i samme blok. Men det tager jeg ikke så tungt.

Jeg elsker grønt ( ikke en kedelig salat), men inderst inde er jeg nok en brød og kød pige.

Bon appetit.

M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *