Bulgur salat med spinat, feta og hindbær-

Bulgur salat.

  • 2 per
  • 140g bulgur
  • 1 lille rødløg
  • 1 rød chilli
  • 2 tsk. God oliven olie
  • ½ pose spinat
  • 8 grønne asparges
  • En stor håndfuld mandler
  • 1 bakke hindbær
  • Feta efter behag. Man kan også bruge salat tern, hvis man ønsker en lettere udgave.

Bulgur salat

 

Kog bulguren efter anvisning, hæld vandet fra, og bland den varme bulgur med rødløg, chilli, oliven olie, og evt. krydderurter fra krukken i vindueskarmen, og lad det køle af.

Kog de grønne asparges et par minutter i saltet vand, lad dem afkøle og snit dem i mundrette størrelser.

Skær spinaten som du kan lide den, jeg hakker altid mit helt fint.

Rist mandlerne på panden.

Når bulguren er afkølet vendes det hele sammen og der pyntes med feta og hindbær.

Husk lidt salt og peber.

MUMS. ps. min søn fik kylling til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *