Grønkålssmoothie er det nye sort

40 eller to store håndfulde grønkål (halvdelen af den lille blender)
1 presset citron
2 spsk. skyr
1/4 banan
70 g ananas

Jeg bruger altid en lille blender til min morgen smoothie, hvis jeg altså kun skal lave til mig selv. Der er lige plads til en´ gang rigtig god morgenmad. Det er også det hurtigste, da man kan drikke af den samme beholder som man blender i. Når den er færdig tilsætter jeg isterninger, skruer låget godt på, og propper den i tasken, så holder den sig dejlig kold til jeg kommer på arbejde.

En gang om ugen snitter og hakker jeg en masse frugt og grønt, fryser det ned i portions størrelser, så de er klar til brug. Det må jo godt gå lidt hurtigt der kl. 6 om morgenen.

Det eneste man så altid skal have på køl er skyr eller yoghurt, juice og friske citroner i massevis. Og så lige min luksus omega 3 olie, den store blå fra Nordic Naturals. Den tager jeg en stor spsk. af på tom mave sammen med mine vitaminpiller. Det er møgdyrt, men når jeg bliver for nærig tænker jeg altid på en hunds pels. Giver man dem ikke den rigtige nærring bliver pelsen tam og mat at kigge på. Og omvendt, tilsætter man olie og vitaminer, vups, så skinner pelsen som katskidt i måneskin, som vi siger i Jylland. Det må være det samme for vores hud, og gud forbyde at jeg skal blive tam og mat. Det er ikke lige det jeg går efter.

Udover at det er sundt, er det en stor luksus at komme på arbejde og lige så stille hælde den flydende grønne masse op i et glas. Jeg føler næsten at jeg sparer 70 kr. hver morgen. Og med min logik, ´hvad skal jeg så købe for de penge…´ sko tænker jeg. Latinsko.

bon appetit

M

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *