Status er.

Det er snart ved at være pinligt ikke at være kommet i mål endnu. Og hvad er målet egentligt……

Status er:

Overordnet er jeg mega glad, super sund og fyldt med energi men desværre ikke tynd, endnu………… Det er sgu da lige til at tude over, at sund og tynd ikke automatisk hænger sammen. Så nu er mit fokus på kalorieindtag, og KUN kalorieindtag. Indtil videre er der røget 1,2 kg på en uge. Ja det var så sidste uge, se allerede der kan man se hvorfor jeg ikke er i mål. I denne uge er der nemlig ikke sket en skid.

Jeg vil ikke lyve og påstå, at ´det forstår jeg simpelthen ikke noget af´ for I lørdags var jeg sammen med nogle gode venner til en dejlig middag. Jeg havde taget bilen med, for tanken var at jeg ikke skulle drikke alkohol, eller i hvert tilfælde kun et lille bitte glas til maden. Jeg havde en træningsaftale med en veninde, som jeg havde glædet mig til søndag morgen, men inden jeg så mig om, stod jeg der med en smuk gin/Tonique med en mega isterning i i hånden. Derfra gik det kun ned af bakke med min hvide januar (alkoholfri) mdr., og min rygrad blev forvandlet til en kogt spaghetti. Først Klokken tre hoppede jeg i et taxa, og træningsaftalen blev udskiftet med monster tømmermænd, durum, netflix og sofa. Så for mig betyder en aften med for meget vin, ingen træning, kun en times dans, slatten krop, snottet og utidig hele ugen. WTF.

Det var en mega sjov aften, men det er da deprimerende at det skal tage mig en uge at komme ovenpå igen. Og det er ikke fordi jeg drikker mig i hegnet, aldrig, men jeg gad godt at jeg var typen der kunne gå ud eller have middagsgæster hver eneste lørdag, men det koster en møg uge, og det gider jeg simpelthen ikke. Og nej det er ikke kun alderen, jeg har altid været en alkohol kylling.

Men det er ikke kun ynk det hele. Jeg har nemlig også åbnet mit fitnesskort igen, og træner to gange om ugen, altså når jeg ikke har tømmermænd……. Jeg kan jeg godt mærke, at jeg lige skal i gang igen. Vægt træning giver mig absolut ikke den samme lykkefølelse, som jeg får når jeg fjumser rundt på det bonede dansegulv på Pejsegården, og det hjalp da heller ikke at vi fik voksen skældud af en stor stærk bodybuilderdame i Fitness Dk. Endda i mit ynglings center på Nygårdsvej. Der blev jeg sgu en lille smule paf, må jeg indrømme. Barbarkvinden hvæste ´Åhhhh så hold dog kæft´. Jeg ved ikke hvor meget vi larmede eller hvor højt vi grinte, men vi var altså kun to. Måske er reglerne i Fitness dk ændret så man ikke må have det sjovt, men det tror jeg nu ikke. Så vi går på med krum hals, dog i et andet center, hvor der i øvrigt er fælles spa område, den skulle vi lige sluge (som man siger), men jeg må sige, at det der træning vokser på os. Jeg er ved at kunne fornemme, hvorfor jeg praktisk talt har boet 20 år af mit liv i et træningscenter. Håber at jeg virkelig bliver bidt igen.

Dog gnaver jalousien en lille smule i maven når jeg kigger på de mange fitte piger. Ohhhh hvad skete der lige, det var jo mig. De der stramme kroppe der ikke er nødt til at have lag på lag træningstøj på, for at skjule at den inderste top som brysterne kæmper for at komme ud af, strammer alle de forkerte steder (læs rullepølse look). Jeg gad godt.

Også mentalt er der en kæmpe forskel på den følelsen man har i krop og sjæl, mest sjæl, når man svanser rundt helt i zen, med det lækreste træningstøj, iført de cooleste sneaks og vel vidende at bagdelen sidder lige hvor den skal, og på den følelse jeg pt. går rundt med hver gang jeg nærmer mig et fitness center. Der er jeg sådan lidt mere Mette grå mus der går i et med tapetet typen, og det er virkelig ikke fedt for sådan en som mig, der virkelig har behov for bekræftelse, også selvom det bare skulle være anerkendelse fra mig selv, hvis jeg flygtigt skulle fange mit eget spejlbillede og tænke, det er sgu godt nok det der. Det er nok det der er målet nu.

God weekend

Kys M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *