Juicekur og træning.

Jeg klarede to døgn uden nogen form for fast føde, og jeg må indrømmer at det for en livsnydende madentusiast som mig, nok ikke var den bedste ide´. Det var ikke så meget det med sulten der generede mig, det var hovedpinen og tvivlen der var værst. Tvivlen gik på, om det nu egentlig er så sundt som ´de´ siger, og hvorfor er der ingen information angående kalorie indtag tilknyttet denne juicekur. Jeg ved at jeg skal ligge på ca. 1100 kcal om dagen før der sker noget som helst på vægten, så jeg må indrømme at jeg var rimelig presset over ikke at vide hvad jeg gik og guffede i mig hele dagen. En ting jeg dog ikke betvivler, er kvaliteten på de dejlige økologiske friskpressede juicer, og så smagte de så englene sang, ja altså lige på nær hamp drikken, den kæmpede jeg lidt med, og må indrømme at der var optræk til lidt tørbrækning hver gang jeg tog tilløb til en slurk. UAKKK. Men de røg ned alt imens jeg, inden i mit hoved gentog ordene, du spiser nødder, du spiser nødder. Det virker, og man kan gøre det med alt der smager grimt. Promise.

Grunden til at jeg i først omgang hoppede på juicekuren var at jeg fik den i gave af en af mine facebook venner som læser bloggen. Hun havde vundet den, og syntes at den skulle jeg da have. Hvor sødt er det lige. Jeg blev simpelthen så glad og rørt. At jeg så ikke kunne fuldfører alle tre dage er en anden sag. Jeg gjorde mit bedste, og jeg er også overbevist om at der er kommet noget godt ud af det. En kold tyrker på raffineret sukker, er sikkert ikke så ringe endda.

Tænk at sølle to døgn uden mad er sådan en prøvelse. I skulle have set mig rockernyde en gang yellow curry, sammen med min søster dagen efter. Vi drak også et par glas god tør hvidvin, og jeg lyver ikke når jeg siger at jeg blev helt lykkelig indeni. Altså Ikke helt så lykkelig, som jeg tror jeg ville blive, hvis jeg spiste en kæmpe fastelavnsbolle med svesker, creme og flødeskum, men den må jeg have til gode til der er plads i mine nye jeans…….

OG DER KOMMER PLADS I DE NYE JEANS. Jeg er mega motiveret lige nu. Maden er minimeret, vægten falder, dansen kører helt perfekt, og jeg er blevet super glad for at gå i træningscentret sammen med min makker. Jeg er helt oppe at køre over at jeg ligefrem glæder mig til det bliver torsdag og søndag.  Og jeg som troede, at jeg aldrig ville komme til at elske at løfte vægte igen, men det gør jeg. Gammel kærlighed ruster ikke, som man siger. Det eneste der irriterer mig grænseløst er min makker, hun er ikke skabt som folk er flest. Jeg havde lavet et mega godt og udfordrende træningsprogram til os, troede jeg, men hun er åbenbart Hulkens kone……….

Det burde ikke komme bag på mig at hun er en maskine. Til dans mangler den selv samme atlet også en stopknap. Jeg har prøvet at flytte min pulsmåler over på hendes håndled midt i en vanvittig time, hvor min puls havde nået 172, og jeg var helt flad, og ikke overraskende faldt den på få sekunder drastisk til 125…….. Hun er´ et monster og jeg må bare leve med, at jeg konsekvent løfter 20 kg mindre, og løber halvt så stærkt som hun gør. Sidst da vi havde trænet og var på vej ud i omklædningen, mente hun at vi da godt lige kunne tage en lille tur på løbebåndet………det blev så et nej tak herfra…….. og i øvrigt er der ikke ti vilde heste der kan få mig til at træne cardio på nogen som helst maskine ever again. Den del klarer jeg til dans på pejsegården.

KYS og dejlig dag

M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *