Velkommen til mit slanke project.

Jeg er sikker på, at der går rigtig mange dejlige mennesker rundt, og har det ligesom mig. Som den ene dag er super motiveret, og fuld af gå på mod (især fra morgenstunden), og den næste dag er ked af det, og helt nede med flaget. Hvorfor´ gik jeg ikke i gang med at tabe mig for flere år siden.

Jeg har søgt en blog som kunne motivere mig, men jeg syntes altid det er for unge mennesker der bare lige mangler en 4-5 kg inden de står knivskarpe med six pack und alles. Og lad mig sige det som det er. Det er ikke lige der vi er……….

Jeg har over en periode på nogle få år taget 25 kg på. De kom snigende uden jeg rigtig opdagede det, og så har jeg ladet stå til de sidste 4-5 år. ÆV ÆV ÆV. Jeg er så træt af, hvad alle de ekstra kg har gjort ved mig, og ved hele min måde at leve mit liv på. Der er rigtig mange ting jeg afholder mig fra at gøre i dagligdagen, kun pga. mig vægt. Hvad skal jeg tage på, hvad nu hvis jeg møder nogen jeg kender fra tidligere, hvad vil de ikke tænke osv osv. Mine cafe ture er røget, jeg går næsten ikke til koncerter mere, og jeg går slet ikke ud i byen med vennerne mere. Jeg bevæger mig faktisk kun i min comfort zone, det vil sige på arbejde, derhjemme og ude hos mine venner. Det er da synd og skam.

Derfor har jeg bestemt mig til at det skal være LIGE NU. Jeg vil ikke spilde mere tid på, ikke at være den Mette, som jeg er indeni. Hvis du går og har det som mig så håber jeg du vil blive motiveret af denne blog, og evt. selv komme i gang. Måske lige nu, sammen med mig.

Kærlige tanker

Mette

 

 

P.s Jeg har jeans liggende i skabet fra størrelse helt lille numse, til størrelse xl. Om et halvt år, er jeg igen i mine ´skinny jeans. PROMISE……..

p.s.s. Det er ikke mig på billedet, bare min ønske rumpe.

 

19 Comments on Velkommen til mit slanke project.

 1. Heidi Gulbæk
  juli 8, 2015 at 4:48 pm (4 år ago)

  ❤️️❤️️❤️️ glæder mig til at følge og støtte dig ❤️️❤️️❤️️

  Svar
 2. Linda Borch
  juli 8, 2015 at 5:36 pm (4 år ago)

  Alt det bedste til dig søde Mette.

  Svar
  • Mette
   juli 9, 2015 at 9:23 am (4 år ago)

   Tusinde tak <3

   Svar
 3. Trine K
  juli 8, 2015 at 5:39 pm (4 år ago)

  Kære skønne Mette.
  Du er for sej. Har godt kunne følge med på fb og set der er sket noget. Og har rir tænkt på, at kontakte dig, for at hører hvordan fa’en gør du?!
  Så jeg vil med glæde følge med her og få inspiration.
  Kh Trine

  Svar
  • Mette
   juli 9, 2015 at 9:29 am (4 år ago)

   Tusinde tag Trine. Der er ikke rigtig sket noget på vægten men jeg har fået løbet lidt. Så det er LIGE NU jeg skal tabe 20 kg:-) Jeg er virkelig glad for at du vil følge mig 🙂 Knus

   Svar
 4. Charlotte
  juli 8, 2015 at 6:15 pm (4 år ago)

  Jeg glæder mig

  Kh en artsfælle…

  Svar
  • Mette
   juli 9, 2015 at 9:30 am (4 år ago)

   Tusinde tak fordi du vil følge mig 🙂

   Svar
 5. Lærke
  juli 8, 2015 at 6:22 pm (4 år ago)

  Kære Mette
  Du er et af de smukkeste mennesker jeg kender – og tilmed også et af de sødeste (selvom mit kendskab til dig kun var kollegial og faktisk ligger 6-7 år tilbage) Men ja – du har (som jeg selv i øvrigt) lidt for meget på sidebenene og jeg kender alt til, at det ikke er nok, at andre synes man er smuk og sød. Man skal selv have en god fornemmelse når man ser sig i spejlet. Jeg er selv i gang for Gud ved hvilken gang. Nu med personlig træner, kostvejledning og ugentlig vejning. Men det ændre ikke på, at jeg, siden jeg startede (igen), har haft i gennemsnit 3 dage om ugen hvor det simpelthen blev for fanatisk hvis jeg skulle holde ‘kuren’. Det er nu gået ok alligevel. Jeg forsøger at komme op på hesten efter en ‘stor’ middag eller weekend. Det, der hjælper mig er motivationen til at samle mig selv op igen. Men hvor den kommer fra lige denne gang er mig en gåde. Og belært af erfaring venter jeg nærmest bare på, at den forsvinder som dug for solen, som den har gjort så mange gange før. Så JA FOR FANDEN! Jeg vil gerne være med. Til at motivere dig – og mig selv. Lad os give hinanden e-håndtryk på, at vi fandeme ikke falder i rosé suppen denne sommer (selvom 3 uger i Italien truer forude). Som Kate Moss har sagt: intet smager så godt som slank føles. (Tror ikke hun har smagt Lagkagehusets gulerodskage, men lad det nu ligge). Jeg hepper på dig hernede fra Næver!
  Kram Lærke

  Svar
  • Mette
   juli 9, 2015 at 9:40 am (4 år ago)

   Ha ha, det tror jeg heller ikke hun har……flødebollerne med marcipanbund:-) Tusinde tak for dine flotte ord, jeg er sgu blevet en buttet dame, og det passer altså ikke til mig 🙁 Jeg er virkelig glad for at du vil følge med. Sender dig et e-håndtryk tilbage. Fedt at du er i gang. Knus

   Svar
 6. Eva
  juli 9, 2015 at 6:05 am (4 år ago)

  Har det på fuldstændig samme måde…hvor er det skørt man udelukker sig selv for så mange ting.
  Good luck!

  Svar
  • Mette
   juli 9, 2015 at 9:43 am (4 år ago)

   Hej Eva – TAK for din besked. Det betyder så meget at der er andre i samme båd. Det er bare totalt tåbeligt at vi ikke gør lige præcis hvad vi har lyst til, pga. dellerne. Kh Mette

   Svar
 7. Esther
  juli 9, 2015 at 7:29 am (4 år ago)

  Kære Mette
  Jeg vil med stor interesse følge dit projekt da jeg selv er i samme situation. Har taget 20 kg på over de seneste år og i takt med vægten stiger, daler humøret. Jeg ønsker dig held og lykke med dit projekt.
  KH
  ESTHER

  Svar
  • Mette
   juli 9, 2015 at 9:47 am (4 år ago)

   Kære Esther
   Tusinde tak for din besked. Håber jeg kan inspirere dig til at hoppe med på vognen. KH Mette

   Svar
   • Esther
    juli 9, 2015 at 8:06 pm (4 år ago)

    Jeg er inspireret og så meget på

    Svar
    • Mette
     juli 10, 2015 at 9:16 am (4 år ago)

     🙂 Sådan

     Svar
   • Esther
    juli 9, 2015 at 8:07 pm (4 år ago)

    Jeg er inspireret og så meget på! Håber jeg kan holde trit selvom jeg er på ferie.

    Svar
    • Mette
     juli 10, 2015 at 9:15 am (4 år ago)

     Hej Esther

     Ej hvor er det fantastisk:-)

     God sund sommer. M

     Svar
 8. Jan
  august 7, 2015 at 7:48 am (4 år ago)

  Kære Mette
  Super flot projekt du har kastet dig ud i !!

  Det at du tør “udleverer” dig selv fuldstændig kræver et kæmpe mod, og det ved jeg du har 🙂
  Du har altid et stort smil på læben og en dejlig “gå ind i folk” attitude, men det at skrælle et ekstra lag af og vise hvad man tænker og føler er ikke for tøsedrenge.
  Nu har du taget skridtet og nu skal du fame i mål !!! Det fortjener du og vi er rigtig mange der gerne vil give en hånd med 🙂
  Det kan være en motivations snak, en salat eller en gåtur.
  Klø på – and become a star !!!

  Kh

  X 🙂

  Svar
  • Mette
   august 7, 2015 at 11:28 am (4 år ago)

   Tusinde tak Jan, du er da den bedste:-)

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *