Nu er det nok.

 

Det kan godt være at jeg er servicemindet, men nu har det sgu taget overhånd. Jeg var ikke mere end lige kommet om bord på sk 7731 til Fureteventura, før jeg uden sådan rigtig at ville det, fik foræret mit sæde ved nødudgangen væk til en venlig herre, Jeg er jo typen der inden jeg skal på charter rejse, både skal vide hvem der flyver for det respektive rejseselskab, hvilken flytype det er, og selvfølgelig også hvor jeg skal sidde ombord. Derfor havde jeg selvfølgelig også betalt for at få 10a med ekstra benplads. Det der med at jeg havde betalt for sædet havde jeg glemt alt om, så da jeg kom ind i kabinen og skulle til at sætte mig overhørte jeg en samtale som foregik ved siden af mig. På 10b og c sad der allerede et sødt par sidst i halvtredserne, de sad og talte lidt om at fem timer var en lang tur og at han måtte op og strække benene engang imellem, og ud af det blå uden at de havde henvendt sig til mig, brød jeg ind og sagde ´du må altså godt få min plads´ Mener du det sagde han, ja ja jeg har meget korte ben sagde jeg. Da han rejste sig op for at flytte over på min plads, lod jeg mærke til at han ikke var højere end mig….. Hvor dum har man lov til at være, det må jeg altså til at lære. Jeg er jo netop taget på ferie alene, fordi det skal handle om mig mig og mig. Så jeg sidder nu og flover mig på anden time, og så tænkte jeg at jeg jo lige så godt kunne bruge tid til at rapporterer lidt fra livet i lufte

Jeg var lykkelig over at det var SAS der skulle flyve denne tur, det er trygt og rart med den blå farve, de blå uniformer, og personalet der alle sammen er virkelige søde. Purseren hedder Jørn. Faktisk kan jeg godt huske ham fra dengang for 16 år siden, hvor jeg selv fløj for SAS, Han kan ikke kende mig, med det er der ikke noget at sige til. Tænk hvis jeg stadig kunne passe min uniform i str. 36. Det kan jeg ikke……… Nå men det var Jørn vi kom fra. Han er virkelig en livstykke. Taler med alle passeagern som om de er gamle venner, pjatter med konerne og flirter med mændene. Jeg har lige fortalt ham at vi er gamle kolleger, det kunne han ikke huske, men vi fik en dejlig snak og en zero. Tænk at du kører i samme gear som jeg husker fra år 2000, sagde jeg. Det er man sku nødt til for sin egen skyld, sagde han. Jeg kan så godt følge ham, især når man flyver charter. Hvad er der med charter gæster. Så sæt jer nu ned, kan I ikke se, at de er ved at servere morgenmad og kaffe, og lad dog den kalde knap være din svenske idiot,  vent dog indtil der er serveret boller til alle. Ja det kan godt være at du jette gerne vil have mere brød, men de skal nok komme tilbage til dig.

Jeg sidder altså ikke her i mine kompressions knæstrømper og er gnaven, men det er ikke forbudt at tænke sig om, selvom man er på charter. Nu vi taler om mine knæstrømper, vil jeg gerne lige slå et slag for hvor dejlige de er at have på. Lige for tiden har jeg et par ekstra liter vand i kroppen, ved ikke lige hvorfor, måske er det de hormoner som jeg er begyndt at tage, der lige skal falde på plads, men jeg kunne i hvert tilfælde lige se for mig at begge literne ville ende nede om mine ankler under sådan en flyvetur hvor man bare sidder og sidder. Lår i skoene nej tak. Og bare for info så har de her sokker altså lavet indtil flere Ironmans. Dem har jeg lånt af min søde eksmand, som i øvrigt også stod klar med udlån af kæmpe kuffert, og med bilen kl 04.50 i morgen for at køre mig til lufthavnen. Det er sgu god eksmands stil.

Ud over at servicen er helt i top ombord på sk7731, har vi også fået en kaptajn med humor. Han informerer os om dette og hint på sin charmerende facon, man kan høre smilet i stemmen, det er da skønt. Elsker altså stadig SAS.

Det søde midaldrende par ved min side, ser ud til lige at have mødt hinanden. Nu har hun siddet og klukket uafbrudt af alt hvad han har sagt de sidste to timer, hun er vild med ham. Så stemningen på række 10 er i top, de er super søde, men han har selvfølgelig også fået en god plads……

Kys M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *