Lonely rider.

Sidder på min terrasse for sådan lige at synke dagens indtryk. På altanen nedenunder sidder der fire spaniere, man skulle tro at der var otte. Dejlige livsbekræftende at høre dem tale deres smukke sprog. Det er lige før jeg forstår hvad de siger, jeg har i den seneste tid haft hang til spanske serier på Netflix, ikke alle lige gode, men der er et eller andet der drager. Måske er det også lidt på grund af de smukke Spanske mænd, altså ikke dem med hår på skuldrene, jeg kan ikke rigtig lide den måde, det kan løfte en skjorte op til flere centimeter fra udgangspunktet. Eller er de så smukke……måske er det bare dem på film.

Egentlig er klokken kun ni, men jeg har glædet mig virkelig meget til at komme i seng. Vi har haft to trænings pas i dag, derefter en gåtur og så sluttede vi af med en stretch og relax, det skal jeg nok bliver rigtig glad for i morgen. Det gør måske at jeg kan komme ud af sengen, men vi får se. Jeg har både Panodiler og Volterengel så det skal nok gå.

Træningen i dag var udendørs på en blød  bane af en art, og dernæst på stranden med stof kettlebells og løb i blødt sand. Military style. Og ja det hele var to og to. AND I DON´T DO TO OG TO………….Jeg hader det mere en jeg kan beskrive. Dog havde jeg forberedt mig mentalt hjemmefra, på at det altså godt kunne ske. Det var godt, for ellers var jeg begyndt at stortude. Det er bare ikke mig. Men det var nogle rigtig gode øvelser, som helt sikkert giver resultater. Så dem var der slet ikke noget i vejen med. Heller ikke med vores fantastiske instruktører min Louise som I jo kender, og så en anden helt fantastisk dygtig, sød og dejlig pige der hedder Esther. Jeg er bare en total enspænder, og det har jeg det altså virkelig godt med. Havde jeg vidst at der skulle køres parløb og konkurrencer, var jeg ikke taget med. Så det var godt jeg ikke vidste det, for så havde jeg ikke mødt alle de dejlige mennesker som er med på turen, så alt er ok. Jeg havde godt nok lige et meltdown mens vi trænede på strande. Jeg er minus konkurrence menneske, og jeg følte at jeg var den dårligste af dem alle, og det er altså ikke det jeg har brug for. Jeg har det sidste år prøvet at genopbygge min selvtillid, og jeg følte at jeg blev bombet tilbage til stenalderen. Blev sgu lidt ked at det. Så i morgen tænker jeg, at jeg trænger til at gå i trænings centeret med mig selv, men det må jeg lige sove på. Jeg har dog lige en aftale kl. 8, men det er bare en solhilsen, for lige at komme i gang.

Kys M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *