Hip Hop chick….bliver jeg aldrig.

I går var bare lige min dag. Vi startede med en flow time og et par timer ved poolen. Dernæst skulle vi til boksetræning, som det viste sig at jeg elsker, dernæst til en body jam time, som er en dansetime, og sidst men ikke mindst skulle vi til en stretch and relax, for sådan lige at få spændt de trætte muskler op. For mig var det et helt vildt program, og jeg var ikke sikker på at min gamle krop ville arbejde sammen med mig, men hvis det er ok at give sig selv et klap på skulderen, så er det det jeg fortjener. Og det var ikke noget med at jeg sparede på kræfterne til næste time, nix den fik fuld skrue alle fire timer. Hun kan alligevel godt den gamle.

Før jeg gik ind til boksetimen var jeg meget i tvivl om det var noget for mig. Må også indrømme at de røde boksehandsker var lidt fugtige indeni, og de lugtede heller ikke af roser, altså det tror jeg ikke de gjorde, for selvom jeg havde en underlig trang til lige at tage en sniffer, afholdt jeg mig dog fra dette. Men lækre var de ikke. Det var min Louise der underviste, og når hun råber højt adlyder jeg bare, det er befriende ikke at skulle tænke selv, men bare lytte. Igen her skulle vi gå sammen først to og to, og så tre og tre, men på en underlige måde er det som om jeg er blevet vant til det. Ingen tåre i øjenkrogen eller noget.

Nå jeg henter mig lige min kaffe, Det tager 34 minutter at få vandet i gryden til at koge, ude i mit lille køkken, så det er godt at det bare er en lille smule kaffevand jeg skal varme, og ikke en stor gryde pasta til fire sultne børn. Puh bliver helt træt. Fandt godt nok ud af at jeg faktisk har en mikroovn på værelset, men den står det helt forkerte sted, så er det da klart at man ikke finder den………hiphop

Det næste var en body jam time, som jeg aldrig har prøvet før. Det bliver nemt for jeg danser jo. So I thought……….Det var hverken rumba, samba, cha cha eller jive, næ det var det der nymodens hip hop, og det er jeg en total idiot til, mine arme vil noget helt andre veje end det der bliver anvist oppe fra podiet. Det eneste jeg kunne finde ud af var at holde takten og råbe højt, for det har jeg lært hjemmefra. SAVNER DIG RONNIE. Men det var super sjovt og en fryd at kigge på piv lækre Esther Balzer som underviste. Meget motiverende. Det er i øvrigt en af de vigtigste ting som jeg vil tage med hjem herfra. Det er helt fantastisk motiverende at kigge på de andre deltagere, og se hvor stærke og flotte de er. Jeg har især udset mig en 44 årig krop som jeg vil kæmpe med næb og klør for selv at få, når jeg kommer hjem. Jeg kan godt se at jeg kommer til køre en lidt stram kostplan hvis det skal lykkedes, med den er jeg med på, så hvis det var motivation jeg manglede, har bare det været hele turen værd.

Status efter fire dage er, at det var godt jeg kastede mig ud i at tage af sted alene, og at humøret er i top. Og I dag skal jeg være brun!

Kys M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *