Er så meget ovenpå.

Nu har jeg gjort det. Downloadet en løbe app. Bliver helt træt ved tanken, men jeg drømmer stadig om at kunne lunte bare fem km. Sidst jeg prøvede var med løbedullerne som er en lukket klub, for dem der rigtig gerne vil kunne løbe men som ikke kan. Da jeg startede med dem sidste år, kunne jeg godt mærke at de andre havde et langt bedre udgangspunkt end mig, jeg kunne kun løbe 30 sekunder før jeg var nødt til at gå igen, det var hårdt, og slet ikke sjovt altid kun at se fodsålerne af de andre, og jeg præsterede også at blive overhalet af en 80 årig mand i net undertrøje, og hvis jeg skal være helt ærlig kom jeg kun i skoven en 10- 15 gange. Til gengæld var det super hyggeligt når vi var færdige med at løbe og sad og sniksnakkede. Men så i går så jeg så et billede på facebook, af en af løbedullerne, som jeg så ikke har set et godt et års tid, OMG……..hun var simpelthen så fin. Havde smidt en masse kg. og stod der glad og smilende, og kunne fremvise de fineste kraveben man kan tænke sig. Sikke en motivation. Klap dig selv på skulderen Chapper. Det er simpelthen så flot.

Jeg tror nu at det der løberi bliver lidt nemmere at komme i gang med i denne omgang. Jeg har et helt andet udgangspunkt end sidst jeg prøvede. Jeg er både lettere, og konditionen må alt andet lige, også være blevet bedre af al det dansen jeg har bedrevet det sidste halve år. Jeg vil jeg vil jeg vil. Så nu bliver ´lær at løbe 5 km for begyndere´ lagt ind i rutinerne, og når det først står i min old school mayland kalender, er der ingen vej uden om. Faktisk var det så heldigt at en af danse pigerne gerne vil være med, så vi gør det sammen. Vi løber ikke sammen, men vi løber efter programmet og sammenligner noter. Det er på torsdag det går løs. Så om tolv uger løber jeg en tur i dyrehaven, har jeg lovet mig selv. Så er der jo bare det at man nok er bliver nødt til at købe noget nyt løbe tøj og sko, for gud forbyde det hvis jeg skal gå ned på udstyr. Der skal også være reflekser på og det hele, ej bliver helt opstemt over tanken om shopping. Men jeg må styre mig lidt, der skal også spares op til en ny ferie.

I kan nok høre at energien er i top, men jeg kan også sagtens sidde her og være helt overskudsagtig. Jeg er jo lige kommet hjem fra ferie, og har for en gangs skyld fået lidt farve. Som en af dansepigerne sagde, ´du ligner en nybagt pandekage´. Og hvem vil ikke gerne det……..

Og turen til Playitas, var helt fantastisk. Det er først nu at alle indtrykkene er ved at sætte sig rigtigt fast. Og jeg ved slet ikke alt det gode jeg skal sige om hele arrangementet. Det skal prøves.

Det er ikke just fordi jeg så en masse forskellige historiske monumenter, eller oplevede noget andet eksotisk, slet slet ikke, men det var den første aktive ferie i mit liv, hvilket jeg ville have svoret, ikke var noget for mig. Men det var det!

Udover at møde en hel masse fantastiske mennesker, fik jeg virkelig rykket nogle grænser. Træningen var ben hård, og jeg var da heller ikke mange sure sild værd om aftenen. Så der var ingen drinks eller dans på bordene. Vi var alle sammen helt bombede når vi sad og spiste aftensmad, men vi var det samen, og på den fede måde. Apropos fed, så var jeg den eneste der havde badedragt på. Altså lige på nær en´ dag, hvor vi skulle lave vand aerobic. Det skulle vi nok mest for sjov, men også for at løsne lidt op i de trætte kroppe, men Sanne som hun hedder, hende den anden badedragtsbruger, havde en eller anden fancy Ralph Lauren pisse flot en på, og ikke sådan en mormor type som jeg havde valgt, dragttypen der er designet til ligesom at holde på formerne………gud hvor havde jeg det skidt i den. DET KOMMER ALDRIG TIL AT SKE IGEN. Og hvad er det lige man tror man skjuler. Not Much. Så mit mål er, at jeg næste gang, skal føle mig godt tilpas i en bikini. Selvfølgelig en tækkelig en, for jeg er jo ikke 20, og har selvfølgelig både pli og god stil………Hvem prøver jeg egentlig at narre, hvis jeg på nogen måde kan komme afsted med det næste år, bruger jeg da en af mine gamle trekants bikinier som jeg elsker, eller går all in, og køber en ny.

Det var i øvrigt vildt sjovt at lave vand aerobic. Vi kørte Sabrina tema, boys boys boys, og der var da også en der mistede toppen præcis som Sabrina, ingen nævnt ingen glemt, dog ikke med vilje. Det skete lige mens en anden deltager filmede os, og vi gav den fuld gas, og hun havde selvfølgelig ikke lagt mærke til noget, og lagde fluks vores fine video på nettet………..Den blev dog hurtigt taget af igen.

Nu hvor jeg tænker over det, var der rigtig mange af vores aktiviteter der var super sjove, det er ikke sikkert jeg lige gav udtryk for det, mens det stod på. Jeg skældte nok nærmere lidt ud. Jeg mindes især mandag kl.15,30, military edition træning på stranden. Shit hvor var jeg sur. Det var varmt, pisse hårdt, og fordi jeg var den dårligste til at løbe, kom jeg sidst ned til sandsækkene som vi skulle hente, så der var kun de tungeste tilbage. Se lige mig bakse to 16 kg sække op af strande svedende og bandende, ejjjjj jeg var presset. Næste gang, ja jeg siger næste gang bliver det en helt anden sag. Troede aldrig jeg skulle sige det her, men heldigvis var jeg sammen med en super sød pige, der prøvede at opmuntre mig. Altså sammen to og to, som jeg ellers hader som pesten, men lige her gjorde det nok at jeg ikke bare smed mig stortudende ned i sandet. Vores søde trænere Louise og Esther, stor også og heppede og råbte at vi var seje. Det var de andre også, mig jeg var bare arrig. Er lidt flov over at jeg stod og stampede som en tre årig mens jeg højlydt proklamerede at jeg sgu da ikke havde regnet med at skulle kæmpe mod andre en mig selv hernede, og så var det en fucking konkurrence,,,,,,,,,,,,, Det havde jeg selvfølgelig ikke følt hvis jeg var den bedste, men lige der kunne jeg ikke se det sjove i det. Sorry søde sødt trænere.

Royalty-free clipart picture of a pleasantly plump woman sweating and jogging, on a white background.

 

Så skulle man tro at jeg ikke kunne komme ud af sengen næste dag. Selvfølgelig kunne det mærkes at kroppen havde trænet mere end normalt, og jeg måtte da også lige en tur på farmacia efter Ibuprofen, de stærke i håndkøb, plus magnesium og fiskeolie, men så gik det forrygende hele ugen. Ja ja jeg er ikke idiot, selvfølgelig havde jeg pakket kufferten med panodiler, muskel varme creme, volterne gel, you name it, men det var bare ikke nok. Det der med at jeg plejer at få influenza symptomer flere dage efter hård træning, mærkede jeg heldigvis ikke noget til. Så også den bekymring, kunne jeg godt have ladet ligge hjemme, ligesom alle mine andre bekymringer, blev den gjort til skamme.

På så mange punkter, er jeg blevet motiveret til at blive bedre efter den rejse. Feks. vil jeg nu gå til boksning, lære at danse hip hop, løfte tungt, gå på hænder, gå på alle fire (ja tro det eller ej, vi skulle sgu gå som diverse dyr), og hvornår han man sidst gjort det…….. Jeg vil lære at løbe, jeg vil blive mere smidig, ja der er så meget jeg vil. Men jeg må nok tage det lidt af gangen, så jeg vælger at lære at løbe en kort tur. Det må jo tidsmæssigt ikke komme i karambolage med min elskede dans. Men jeg har jo kun den tid jeg har, så servicen på hjemmefronten bliver nok ikke optimal, sådan lige det næste halve år, men det er der heldigvis fuld forståelse for og god opbakning til. Så det er det vi gør.

Kys og masser af god energi fra mig.

M

6 Comments on Er så meget ovenpå.

 1. Heidi Gulbæk
  oktober 20, 2016 at 3:59 pm (4 år ago)

  YOU ROCK !!!! ❤️️❤️️❤️️

  Svar
  • Mette
   oktober 23, 2016 at 5:45 pm (4 år ago)

   ❤️❤️❤️

   Svar
 2. Jan Meyer-Zeuthen
  oktober 21, 2016 at 12:06 pm (4 år ago)

  SÅDAN…..

  Hold fast og lad være med at lade dig “stoppe” af andre der er “længere fremme”…
  Det er din kamp og du er sgu stædig nok til at vinde den.. Målet er 5 km. ikke på en bestemt tid… Men 5 km !!
  Jeg løber gerne med 🙂

  Svar
  • Mette
   oktober 23, 2016 at 5:44 pm (4 år ago)

   Tak Janse. Tror jeg tager dig på ordet. 😘

   Svar
 3. Jeanne Michaelsen
  oktober 21, 2016 at 3:36 pm (4 år ago)

  Du taler om at prøve boksning på et tidspunkt.
  Jeg vil anbefale Kickboxing. Det går jeg til på mit arbejde og det er super fed træning.
  Nu ved jeg jo ikke hvor du bor, men den træner jeg har på arbejdet, har motionshold i Jyllinge Kickboxing.
  Fra en diva

  Svar
  • Mette
   oktober 23, 2016 at 5:47 pm (4 år ago)

   Tusinde tak. Jeg bor i Hellerup, men der er helt sikker et sted tæt på mig. Jeg vil lære at løbe først, så tager jeg næste skridt😊

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *