Bliver mere og mere kålhøgen.

Har rodet mig ud i noget. Håber ikke jeg har overvurderet mig selv. Jeg er blevet lidt kålhøgen igen. Jo bedre jeg får det, jo mere regner jeg med, at min snart 50 årige krop kan klare. Jeg har fortalt jer, at jeg er begyndt at løbe, eller snarere, begyndt på at lære at løbe. Men nu har jeg den unde ly neme også meldt mig til Copenhagen women´s race. D.10 juni næste år. 5 km skal jeg løbe. Hvor skal det ikke ende. Det første jeg gjorde efter at jeg havde meldt mig til, var at skrive det til alle de seje ´Kickstart Playitas´ piger som jeg lige har været ude at rejse med. Og jeg ved da godt at 5 km ikke er den store bedrift for dem, men for mig er det kæmpe stort hvis jeg kommer igennem. Og jeg fik da også kæmpe opbakning fra deres side. En skrev at den besked havde hun ventet på, en skrev at hun glædede sig til at løbe med mig, osv osv, Jeg blev sgu så glad. Tænk hvis jeg kan…………

running-girl

Playitas pigerne vil selvfølgelig både løbe hurtigere og længere end mig, så jeg skrev til min veninde Heidi at hun også skulle melde sig til. Tak men nej tak skrev hun, det udtryk bruger vi alt for lidt til dagligt, syntes tit vi pakker det ind når vi skal sige nej til noget, eller kommer med en eller anden fucked up undskyldning, så udover at jeg er gnaven over at hun ikke vil med, er det dejligt at få et klart svar. Og svaret var shit no, den fangede jeg, og lige her hjælper det ikke at plage, det ved jeg af erfaring. Jeg husker tydelig en aften i 1985 hvor jeg bare ville ind på kronhjorten, et virkelig hipt sted i Silkeborg, eller……., Jeg kan ikke huske hvorfor det var så vigtigt at komme derind, garanteret noget med en fyr, men jeg kan tydelig huske den følelse jeg havde, da jeg sad i vores kæmpe flyder af en hjørnesofa helt alene og så Dollars, og en gang i timen ringede fra den brune fastnets telefon med tryk knapper, til henholdsvis til Heidi, og til vores anden veninde Joan for at plage. Men svaret var NEJ og de var ikke til at stikke i. Jeg ville ellers gi´taxa og det hele. I dag er jeg altså ikke helt så ked at et nej.

 

Så jeg kastede mig over min anden veninde Katja. Jeg fremlagde det ret godt syntes jeg selv. Hun er gravid og skal føde i januar, så det ville da være ideelt for hende at træne fra februar til juni, ja hun skal nok lige vente til underlivet ikke falder ud, og til hun har fået lavet den første million knibeøvelser, men så er der heller ingen undskyldninger. Jeg tror nu ikke at der er meget baby sul at løbe af. Hun er en af dem vi andre hader. Møg lækker, og typen der kun har fået en smuk lille bule på maven, så mons tro hun ikke også ligner en million og kommer gående med barnevogn i stramme jeans en uge efter fødslen……..don´t we just hate them. Elsker dig Katja, men det er da ikke fair for andre kvinder……….

Jeg var selv typen er tog 32 kg på begge gangene jeg var gravid. Jeg syntes selv at maven var så flot, godt nok på hvalros måden, men smuk var den altså. Jeg havde bare glemt at se mig selv bagfra, og havde simpelthen ikke opdaget den gigantiske røv der var vokset ud bag mig. Tarvelige hvordan hjernen kan bedrage, men min mor sagde ´oh skatter du er da bare fyldt med vand, vent bare til du føder, så rasler det af´ NOT. Jeg ammede og ammede som besat, men der skete ikke en skid. Så da jeg var færdig med det, fik jeg slanke piller og erstattede rigtig mange måltider med slimfast shakes, det samme som Nupo, men det smagte ti gange bedre. Så gik det stærkt.

Næste gang jeg fandt ud af at jeg var gravid, stod jeg i vores havestue på Barsehøj, i mine stramme hvide 501 Levis jeans og drak en øl men nogle venner. Altså øllen drak jeg før jeg fandt ud af at prøven var positiv. Naturligvis. Men det korte af det lange er, at jeg stod i mine skinny jeans.

De første mdr. af min graviditet gik det rigtigt fint. Jeg undlod at spise de 10 ferskner, den pakke med studenterbrød, og den liter billige æblejuice, som jeg havde konsumeret under første graviditet, så det så fint ud indtil jeg fik så ondt, at jeg skulle ligge ned det meste af de sidste to mdr. Så sagde det PUUFFF og jeg var igen oppe på 82 kg da jeg blev sat i gang. Pisse ærgerligt, men jeg fik de to dejligste drenge ud ad det, så der var ikke rigtig noget at brokke sig over. Jeg tabte også de mange baby kg. igen. Men denne gang ville lægen ikke give mig slankepiller, det var åbenbart for farligt havde man fundet ud af,og jeg ville selvfølgelig heller ikke have dem, eller ville jeg, så jeg måtte i gang på den hårde måde. Det gik fint og jeg var slank i mange år, indimellem ligefrem tynd. Ej hvor syntes jeg det var pænt, det var det vist ikke, har jeg siden hørt, så nu stræber jeg bare efter SUND OG STÆRK. Hvis det følger det med at jeg bliver helt åleslank igen, må jeg vel bare tage det med…… Ej hvor jeg håber, men bare for info så er det ti gangen nemmere når man en 30 end når man er 50. Just saying.

I dag er jeg blevet hjemme fra arbejde. Jeg har taget en fridag, fordi jeg er lidt sløj. Bare sådan lidt snot og hovedpine, så jeg er ikke syg, men trængte bare til min dyne og noget te. Her kunne jeg også godt nævne kage, man er vel blevet et cookie monster, men nix, jeg har ladet mig inspirere at Chrichris sunde november, så det må blive noget med nogle nødder og måske en enkelt dadel til vild med dans. Egentlig ville jeg gerne have været til fredagsbar med mine danse damer, men jeg må hellere blive helt frisk. Så en lille løbetur, en masse netflix og strikning bliver det nok kun til. Jeg skal jo være frisk til dans i morgen, det er klart.

Åh nej nu starter de med at bore og fræse i nabo lejligheden igen. Det er ikke godt for hovedpinen, så det er nok nu jeg skal snøre løbeskoene og komme afsted. Det regner, det kan jeg godt li´ så kan jeg pakke mig ind så ingen kan se at der er mig der kommer løbende virkelig langsomt.

God dag til jer. KYS

M

2 Comments on Bliver mere og mere kålhøgen.

 1. Heidi
  november 4, 2016 at 11:54 am (4 år ago)

  Du bliver ved med at få mig ti at smile, når jeg læser din blog. TAK. Du er bare et naturtalent til at skrive. Håber at du bliver ved skat! <3 <3 <3

  Svar
  • Mette
   maj 3, 2017 at 7:32 am (3 år ago)

   <3

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *