OM MIG

Hej 🙂

Jeg hedder Mette og er 48 år. Jeg er fraskilt og har to dejlige drenge på 20 og 23 år. Jeg bor i Hellerup med sammen med min yngste søn. Jeg kommer oprindeligt fra Silkeborg, hvor hele min dejlige familie bor.

Til dagligt arbejder jeg som receptionschef i et stort hus, hvor vi bla. har et reklamebureau, et bog forlag, et musik forlag, et kommunikations og medie bureau. Det er et helt fantastisk dejligt job, Elsker min hverdag.

Tidligere har jeg fløjet som stewardesse hos SAS, arbejdet på Københavns lufthavn for SAS og været i fitness branchen i mange år. Jeg er uddannet kostvejleder og fitness instruktør.

4 Comments on OM MIG

 1. Jette Winther
  juli 8, 2015 at 4:58 pm (5 år ago)

  Hej Mette
  Ihhh hvor jeg kender din situation. Jeg er selv 48 år med store børn – og har også taget 20 kg på over de sidste 10 år. Dem har jeg også besluttet at smide NU!! Jeg glæder mig til at følge med i dit projekt og vil lade mig inspirere hen ad vejen. Held og lykke 🙂
  /Jette

  Svar
  • Mette
   juli 14, 2015 at 2:07 pm (5 år ago)

   Hej Jette

   Ej det er jeg glad for at hører. Ked af det med kgéne men glad for at du også vil igang. Vi har jo et langt liv foran os. 50 er de Nye 40´:-)

   Held og lykke og skriv endelig på min blog.

   Knus

   Svar
 2. Esther
  juli 8, 2015 at 10:55 pm (5 år ago)

  Hej Mette
  Jeg har ligesom dig taget 20 kg på over de seneste 4 til 5 år. Det må være skæbnen at jeg lige faldt over dit indlæg, et tegn på at jeg skal hoppe med. Så det gør jeg. Held og lykke til dig.
  Esther ☺️

  Svar
  • Mette
   juli 14, 2015 at 2:08 pm (5 år ago)

   Hej Ester

   Det er helt klart skæbnen:-) Er glad for at du er med på vognen. Skriv endelig til mig hvordan det går.

   Knus M

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *